Bezoek Kinderstad Heerlen via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kinderstad-heerlen/

Kinderstad Heerlen is een overdekt speelparadijs voor kinderen! Zij kunnen zich hier een hele dag lekker vermaken. Kinderen kunnen hier bijvoorbeeld voetballen, glijbanen afdalen of spelletjes spelen in de vele speeltoestellen. Je kunt hier van vele glijbanen, een ritje maken met de achtbaan of de adrenaline voelen in de wildwaterbaan! Ook aan de kleintjes is gedacht, er is een heel klauterkasteel waar kinderen lekker kunnen spelen!

Leuk om hier een dagje met het hele gezin naar toe te gaan, want je kunt er ook lekker eten. Er is een snackbar waar je na een drukke dag spelen even kunt bijkomen en weer op krachten komt.

Kinderstad Heerlen is een geweldige plek voor kinderen om zich even helemaal los te maken! Het is een veilige, gezellige en ongedwongen omgeving waar kinderen kunnen spelen, avonturen beleven en lachen. Het is ook een leuk uitje voor het hele gezin! Er is van alles te doen op Kinderstad Heerlen.

Kinderstad Heerlen kun je met de NapPas met korting boeken via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kinderstad-heerlen/! Met de kortingspas van NapPas krijg je namelijk per persoon €1 korting op een entreebewijs van Kinderstad Heerlen. De korting maakt zo’n dagje uit natuurlijk een stuk betaalbaarder! Dus maak er gebruik van en ga een dagje met het hele gezin naar Kinderstad Heerlen. Het wordt een leuke, onvergetelijke ervaring!

Met de kortingpas van NapPas kun je nog vele andere leuke dagjes uit beleven! Je kunt met verschillende kortingen naar meer dan 250 attracties in heel Nederland. Van lasergamen, dierentuinen of het oplossen van een escaperoom! Kijk dus snel op https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kinderstad-heerlen/!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *